Aleksandra Bąk
Dietetyk kliniczny, ekspert tv, założyciel wyspecjalizowanego cateringu dietetycznego, diet coach.
Od 10 lat zajmuje się dietetyką kliniczną, czyli dietoterapią chorób i zaburzeń dietozależnych. We współpracy z pacjentami skupia się zarówno na zdrowiu fizycznym, jak i na zagadnieniach związanych ze zdrowiem psychicznym. Jest zwolennikiem wdrażania zdrowych nawyków i diety na życie, czyli takiej która harmonizuje psyche i soma.
Jest absolwentką dietetyki w chorobach wewnętrznych i metabolicznych na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym oraz Technologii żywności i żywienia człowieka (Specjalność: Żywienie człowieka) na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym. Ukończyła także akredytowaną szkołę diet coachingu, a obecnie dokształca się studiując psychologię.
Aleksandra Bąk
Dietetyk kliniczny, ekspert tv, założyciel wyspecjalizowanego cateringu dietetycznego, diet coach.
Od 10 lat zajmuje się dietetyką kliniczną, czyli dietoterapią chorób i zaburzeń dietozależnych. We współpracy z pacjentami skupia się zarówno na zdrowiu fizycznym, jak i na zagadnieniach związanych ze zdrowiem psychicznym. Jest zwolennikiem wdrażania zdrowych nawyków i diety na życie, czyli takiej która harmonizuje psyche i soma.
Jest absolwentką dietetyki w chorobach wewnętrznych i metabolicznych na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym oraz Technologii żywności i żywienia człowieka (Specjalność: Żywienie człowieka) na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym. Ukończyła także akredytowaną szkołę diet coachingu, a obecnie dokształca się studiując psychologię.
Od 2012 roku prowadzi wyspecjalizowany catering dietetyczny, który specjalizuje się w programach żywieniowych dla cukrzyków i insulinoopornych. Dzięki niemu żywieniowo wspiera zdrowie swoich najbardziej zapracowanych pacjentów.
Specjalizuje się w DIETOTERAPII:
- cukrzycy
- insulinooporności
- cukrzycy ciążowej
- chorób tarczycy
- chorób autoimmunologicznych
- otyłości
- zaburzeń żołądkowo-jelitowych
- zaburzeń hormonalnych
- niepłodności
Od 2012 roku prowadzi wyspecjalizowany catering dietetyczny, który specjalizuje się w programach żywieniowych dla cukrzyków i insulinoopornych. Dzięki niemu żywieniowo wspiera zdrowie swoich najbardziej zapracowanych pacjentów.
Specjalizuje się w DIETOTERAPII:
- cukrzycy
- insulinooporności
- cukrzycy ciążowej
- chorób tarczycy
- chorób autoimmunologicznych
- otyłości
- zaburzeń żołądkowo-jelitowych
- zaburzeń hormonalnych
- niepłodności